Snel afslanken door minder snacks te eten

Als u sneller wilt afslanken kunt u snacks beter laten staan. Blijf wel voldoende fruit eten. Veel mensen lezen dat zij minder moeten eten om af te slanken en eten helemaal niet meer. Dit is echter niet de manier om snel af te slanken. Met minder eten wordt bedoeld: eet minder junkfood. Wanneer u trekt hebt, eet u dan een appel of een kiwi in plaats van een zak chips.

 

Het heeft dus geen zin om helemaal niet meer te eten. Sommige mensen denken dat zij afvallen door twee of drie dagen niet te eten. Zij vergeten dat hun gewicht snel weer aangroeit op het moment dat zij weer gaan eten. Tevens is het zeer gevaarlijk voor ons lichaam om helemaal niet meer te eten. U wilt voornamelijk alle junk food en snoep uit uw dieet halen. Er is niets op tegen om juist iets meer fruit dan gewoonlijk te eten. Als u alle junkfood uit uw dieet schrapt, zult u al snel afslanken.

 

Wat betreft vlees kunt u het beste kiezen voor kip en vis. Dit zijn magere vleessoorten. Bovendien zit vis vol visolie. Visolie bevat ezonde vetten als omega-3 en omega-6 vetzuren.

 

 

Snel afslanken door voldoende te bewegen

Zorg dat u voldoende beweegt. Word lid van een sportschool en maak drie tot vier keer per week gebruik van de cardio-apparatuur. Dit betekent dat u gaat roeien, hardlopen en crosstrainen op de apparaten in de sportschool. Ook kunt u ervoor kiezen om buiten te hardlopen. Met cardio zult u niet alleen snel afslanken, maar het is ook nog eens goed voor uw hart.

 

Het kan helpen om ook krachttraining te doen. Als u krachttraining doet, worden uw spieren groter en verbruikt uw lichaam ook meer brandstof. Deze brandstof wordt uit voeding gehaald en uit de reserves in ons lichaam: ons vet.

 

Als u momenteel niet veel beweegt, begin dan rustig met het opbouwen van uw trainingen. Veel mensen die snel willen afslanken beginnen keihard te trainen. Omdat zij vanaf weinig beweging opeens zoveel trainen, kan ons lichaam niet herstellen van de trainingen. Hierdoor lopen ze blessures op.

 

 

Snel afslanken: Sla geen maaltijden over

Sommige mensen slaan maaltijden over om af te slanken. Het overslaan van maaltijd is echter ongezond. Zo kan het overslaan van maaltijden een constante vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaken. Met het snel afslanken heeft het overslaan van maaltijden niets te maken. Wel heeft het veel te maken met snel ziek worden.

 

Wie maaltijden overslaat zal de volgende maaltijd bovendien voor twee maaltijden eten. Dit heeft tot gevolg dat het eten niet verspreid over de dag verbrand kan worden. Dit is vooral het geval wanneer de lunch wordt overgeslagen en er 's avonds veel wordt gegeten. Het lichaam heeft dan 's avonds laat geen kans meer om de ingenomen calorie├źn te verbranden. Een paar uur na het vele eten gaat iemand namelijk al slapen.